МАСАЖИАко често страдате от мигрена, редовните масажи могат да помогнат да облекчите болката и тя да се проявява по-рядко. Изследователи от университета на Окланд установили, че една двуседмична терапия с масажи не само разрежда симптомите на мигрена, но и може да помогне да спите по-спокойно.
Масажът може да помогне да изглеждате по-млади.
Ако искате да забавите процеса на стареене, доставете си серия от релаксиращи масажи както на тялото, така и на лицето. Чрез масажа се стимулира притока на кръв, а това в комбинация с определени движения за извайване на контура, с подходяща козметика прави кожата не само сияйна, но и забавя процеса на стареене. Масажите спомагат и за лимфния дренаж и отделянето на токсините, което добавя допълнително жизненост на лицето.

Черноморската луга притежава уникални лечебни свойства, които се дължат на богатия й състав на минерални и органични вещества, като преобладаващи са калций, натрий, магнезий, хлор, бром, сулфати, микроелементи, хидрокарбонати, органични вещества и други.
Благодарение на голямата гама от полезни вещества, черноморската луга притежава редица лечебни свойства. Поради богатото съдържание на магнезиеви соли – магнезиев хлорид и магнезиев сулфат – лугата помага при наличие на заболявания на опорно-двигателната система – болки в ставите, травми, ревматични заболявания, артрози, артрити, мускулни болки, схващания.Лугата притежава силно противовъзпалително и антисептично действие, действа успокояващо и тонизиращо върху целия организъм, забавя стареенето на кожата.
Стимулира имунната система и засилва защитните сили на организма

лечебна процедура с черноморска луга гръб - 40мин. 50лв.
лечебна процедура с черноморска луга цяло тяло - 80мин. 90лв.
Класически масаж 50мин. 57лв.
Детокс масаж на цяло тяло със сауна ефект 60мин. 60лв.
Спортно-възстановителен масаж 50мин. 63лв.
Арома масаж 50мин. 53лв.
Шоколадов масаж 50мин. 53лв.
Масаж с арганово масло 50мин. 63лв.
Частичен масаж - гръб 30мин. 35лв.
Медотерапия 30мин. 41лв.
Пилинг масаж - с ягода, кафе 60мин. 71лв.
Родопски масаж 60мин. 125лв.
Абхаянга - Индийски масаж -масаж на цяло тяло, рефлексо крака, рефлексо ръце, скалп, лице 60мин. 75лв.
Масаж с магнезиово олио 50мин. 53лв.
Антицелулитен масаж -частичен 30мин. 45лв.
Антицелулитен масаж - на цяло тяло 50мин. 69лв.
SPA Терапия с билкови бохчи 60мин. 85лв.
Микс масаж 120мин. 235лв.