МИКРОНИЙДЛИНГ - ЗАЛИЧАВАНЕ НА СТРИЙ

Микронидлинг е уникален нехирургичен метод, насочен към решаването на съвременните естетични проблеми и профилактика на възрастовите изменения на кожата. Този метод представлява интензивно подмладяване на кожата чрез индуциране на подкожния колаген. Прецизни микроиглички проникват в кожата чрез минимално нараняване на епидермиса. Естествена реакция от убожданията е производството на нов колаген и еластин.

Микронидлинг може да се прави по всяко време на годината. Процедурата е напълно безопасна и без риск от увреждания на нерви и мускули. Манипулацията е безболезнена, а дискомфортът е минимален.

Устройството осигурява бързи, прецизни и деликатни убождания, които осигуряват синтеза на здрави колагенови и еластинови влакна. Работи се със стерилни и индивидуални накрайници . Епидермалните травми са минимални и след процедурата пациентът може да се заеме с обичайните си дейности. Няма рани, белези или подуване след манипулацията. Кожата в зоната на третиране се зачервява като след излагане на слънце. зачервяването може да се задържи до 48 часа. микронидлингът е предназначен за лечение на акне, заличаване на белези, бръчки и пигментни петна, подмладяване и ревитализация на увредената от слънцето и солариумите кожа, както и за премахване на стрии.

Броят на процедурите зависят от конкретния проблем и особеностите на кожата. За постигане на търсения ефект се препоръчват 3-6 третирания с интервал от 3-4 седмици между отделните процедури.

Зона Цена
Седалище 200лв./ или 60лв. на см2.
Бедра 200лв./ или 60лв. на см2.
Прасец 200лв./ или 60лв. на см2.
Корем 200лв./ или 60лв. на см2.
Ханш 200лв./ или 60лв. на см2.
Кръст 200лв./ или 60лв. на см2.
Гръб 200лв./ или 60лв. на см2.
Ръце 200лв./ или 60лв. на см2.
Гърди 200лв./ или 60лв. на см2.