ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОДУКТИ С АЛОЕ

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Чували ли сте за SHR лазерна епилация? Това е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване, благодарение на който можете да се радвате на прекрасна кожа Тази технология има много предимства спрямо по-старите методи за лазерна и фотоепилация. Тя е безболезнена, дълготрайна, безопасна и най-готиното - може да се прилага и през лятото!

СТЯГАЩИ И ОТСЛАБВАЩИ ПРОЦЕДУРИ

Съвременни терапии за лице и тяло, които съчетават използването на високотехнологични формули и мануални техники за постигане на максимални резултати за кожата на лицето и тялото.

МИКРОНИЙДЛИНГ - ЗАЛИЧАВАНЕ НА СТРИЙ

Микронидлинг е уникален нехирургичен метод, насочен към решаването на съвременните естетични проблеми и профилактика на възрастовите изменения на кожата. Този метод представлява интензивно подмладяване на кожата чрез индуциране на подкожния колаген. Прецизни микроиглички проникват в кожата чрез минимално нараняване на епидермиса. Естествена реакция от убожданията е производството на нов колаген и еластин.

МАСАЖИ

Масажът е пасивен вид на кинезитерапия, при който пациентът не участва активно при провеждането на процедурите. Той е пасивният, върху който масажистът /кинезитерапевтът/ провежда различни манипулации, при които основният лечебен фактор е движението. Масажът бива четири вида: лечебен, профилактичен,спортен и механомасаж.

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Вашата кожа изпраща хиляди малки знаци, за да изрази нуждата си от овлажняване и комфорт. Суха или мазна, тя започва да се чувства обтегната и груба при допир. Глезещият масаж на лицe, шия и деколте ще Ви дари едно ново усещане за комфорт и истинско удоволствие. С помощта на специално подбрани продукти се постига дълбоко хидратиращо и заглаждащо действие.

ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ КОСЪМ ПО КОСЪМ

От няколко години широко навлезе методът за удължаване и сгъстяване на мигли косъм по косъм. За прилагане на метода се изисква изключителен професионализъм, търпение и умение, каквото не всеки може да притежава. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем и цветен нюанс.Най-важното предимство е, че не е необходимо да използвате спирала.

КОЛА МАСКА

Кола маската е един от най-често използваните методи за епилация. Хората отдавна захвърлиха бръсначите и разбраха, че кола маска е много по-полезна от бръсненето. Ако искате кадифена кожа без нежелани косми и като допълнение за по-дълъг период трябва да се насочите към кола маската. Ние Ви предлагаме висококачествена натурална кола маска. Разполагаме с голямо разнообразие от кола маска, подходяща за всякакви видовe кожа.

МЕТАБОЛИТНО ИЗМЕРВАНЕ И КОНСУЛТАЦИЯ ЗА КЛЕТЪЧНО ХРАНЕНЕ

Метаболитното измерване се извършва с високотехнологичен уред – аналитична везна Tanita, със специално разработена компютърна програма. За по-малко от минута уредът сканира човешкото тяло и извършва прецизни измервания, които могат да бъдат от изключителна помощ при изготвяне на различни режими с цел подобряване на здравословното състояние